funda NWWI nvm logo NRVT

Wolga 2, Den Haag

Wolga 2, Den Haag

€ 2.000 /mnd

In het "Forepark" gelegen vrijstaand kantoorgebouw met een goede attentiewaarde en het buitenterrein wat aan de A4 ( Amsterdam - Den Haag ) ligt. Op de begane grond gelegen 4 kantoorkamers met pantry, sanitaire groep en spreekhoek bij de receptie. Het kantoor gebouw wordt gedeeld met andere gebruikers.

Kantoor:
Entree op de begane grond, via centrale receptieruimte met spreekhoek. Vier kantoorkamers van respectievelijk 18, 19, 41 en 60m². Separaat heren en dames sanitair. Pantry.
Totale oppervlakte is ca. 215m².

Parkeren:
Mogelijkheid tot parkeren voor en naast het pand.

Ligging:
Het 'Forepark' ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag-Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag-Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het 'Forepark' uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandStadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).

Oplevering:
Het kantoor wordt opgeleverd in huidige staat van onderhoud.

Niet te verrekenen servicekosten
€ 500,- per jaar, te vermeerderen met BTW. ( dit is all inclusief g,w,l, schoonmaak, onderhoud, etc. )

Huurprijs:
€ 2.000,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
In overleg

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van tenminste drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Plattegrondtekening is aanwezig

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070– 3637700.