funda NWWI nvm logo NRVT

Energieweg 6 A, Zoeterwoude

Energieweg 6 A, Zoeterwoude

€ 5.000 /mnd

Ca. 550 m² Bedrijfsruimte/werkplaats met kantoor, kantine en wasruimte met toiletten, inclusief ca. 1.300 m² buitenruimte aan Energieweg 6 A te Zoeterwoude.

Algemeen
De ruimte is verdeeld over ca. 60 m² kantoor en ca. 490 m² bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft een kantine en wasruimte van in totaal ca. 50 m². De hal heeft een vrije hoogte van 7,0 m en tussen de spanten 8,6 m. De bedrijfsruimte/werkplaats is voorzien van een overheaddeur en een hoge vouwdeur en heeft een vloer van stelconplaten, met uitzondering van het deel achter de vouwdeur. Hier is een betonvloer aanwezig. Er is krachtstroom aanwezig.

In overleg is de bedrijfsruimte/werkplaats uit te breiden met ca. 200 m².

De buitenruimte van maar liefst ca. 1.300 m² is bereikbaar vanaf de openbare weg middels een schuifhek. Op de buitenruimte is een tijdelijke kantoorruimte geplaatst van ca. 120 m². U heeft de mogelijkheid om de kantoorruimte te gebruiken of deze kantoorruimte te laten verwijderen door verhuurder.

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen op bedrijventerrein "Grote Polder", direct nabij de rijksweg A4 (Amsterdam-Den Haag) en de provinciale weg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn). De bereikbaarheid is optimaal.

Parkeervoorziening
Bij het pand zijn op eigen terrein 6 parkeerplaatsen beschikbaar. De huur van meer parkeerplaatsen is in overleg mogelijk.

Huurprijs: € 5.000,-- per maand, excl. g/w/l.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.