Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Hofcampweg 71, Wassenaar

Hofcampweg 71, Wassenaar

€ 350 - € 700 /mnd

Algemeen:
Een prachtig, gemeentelijk monument thans in gebruik als kantoorgebouw. Wellicht het meest markante kantoorgebouw in Wassenaar. Oorspronkelijk in 1907 gebouwd als graanmalerij, waarvan een aantal details bewaard zijn gebleven, o.a. de houten staanders op de eerste etage.

Bereikbaarheid:
Het pand is strategisch gelegen aan de Hofcampweg en de Haven in Wassenaar, tussen Autobedrijf Rooijakkers en het gezondheidscentrum in. Het is bereikbaar per auto, er zijn ca. 12 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. Op loopafstand bevindt zich een winkelgebied, openbaar vervoer (bussen 43, 44, 90) en voldoende uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: Via het voorterrein met de parkeerplaatsen komt men bij het entree aan de voorzijde van het pand. Er is nog een tweede entree met tochtportaal en deze bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Aan de voorzijde is een ruime hal c.q. wachtruimte met toegang tot het trappenhuis naar de etage. Er zijn momenteel 8 kantoorruimtes gerealiseerd, een serverruimte en een magazijnruimte aan de achterzijde met een achteruitgang naar de Haven. Er is een keuken en er zijn 2 toiletten aanwezig, heren en dames. Een derde toilet is gesitueerd bij het entree aan de voorzijde. Tevens is er in de hal nog een pantry gerealiseerd.

1e etage: Overloop met tweede wachtruimte. Keuken voorzien van koelkast met vriesvak, vaatwasser, spoelbak en voldoende kastruimte, tevens vaste kasten en separate dames- en herentoilet. Op deze etage zijn momenteel 10 kantoorunits gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand is een tweede trappenhuis. Er is aan de achterzijde een luik met een vlizotrap zodat men de kap kan bekijken.

Huurprijzen:
De ruimtes zijn aangeduid op de plattegrond. Hieronder een overzicht van de ruimtes met vierkante meters en huurprijzen.

Ruimtes m² Huurprijs:
Vergaderruimte 32m² € 500
Helpdesk 17m² € 350
Consultants 38m² € 550
Administratie 33m² € 525
Keuken 19m² € 350
Development 57m² € 700
Aftersales 48m² € 600
Directie 23m² € 450
Rechts voor 43m² € 600

* Huurprijzen zijn exclusief btw en exclusief servicekosten!

Bijzonderheden:
• Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht, verwarming, meerdere internetaansluitingen (LAN-verbinding) en stroomconnecties. Ook is er een werkend alarmsysteem aanwezig.
• Diverse originele details aanwezig, o.a. de steunbalken op de 1e etage.
• Er worden 5 parkeerplaatsen te huur aangeboden.
• Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.