Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Prinses Catharina-Amaliastraat 16, Den Haag

Prinses Catharina-Amaliastraat 16, Den Haag

€ 130 /m2 /jr

Riante kantoorruimte aangeboden in het gebouw van de Hartstichting met optioneel 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage, de mogelijkheid tot gebruik van de receptieruimte, de algemene en grote vergaderkamers/presentatieruimtes en het bedrijfsrestaurant in het gebouw. Dit kantoorgebouw is praktisch gelegen naast het treinstation van Ypenburg, met tevens goede busverbindingen, ruim opgezet openbaar parkeerterrein en directe aansluiting op de A12, A4 en A13.

Indeling:
Op de begane grond komt men binnen in een zeer ruim opgezette ontvangsthal met bemande receptie en toegang tot diverse vergaderkamers en presentatieruimtes. Doorloop naar de centrale hal met liftinstallaties, trappenhuis in het midden van het gebouw, waar tevens de sanitaire voorzieningen gerealiseerd zijn.

Vanuit de hal is het entree met wachtruimte van de te huren kantoorruimte. Aan de linkerzijde is er één zeer riante, open kantoorruimte waar men met ca. 26 bureaus kan werken. In deze open ruimte zijn 3 gesloten units en een keuken voorzien van voldoende kastruimte, spoelbak en vaatwasser. Aan de rechterzijde van de wachtruimte zijn diverse kantoor en vergaderkamers gerealiseerd. De totale m² verhuurbare ruimte is ca. 425m².

Naast de receptieruimtes zijn een drietal grote vergader-/presentatieruimtes, waarvan er 2 aan elkaar gekoppeld kunnen worden door middel van het openschuiven van de tussenwand, o.a. voorzien van presentatiescherm. Deze ruimtes kunnen additioneel gehuurd worden, hetgeen tevens geldt voor het gebruik van het bedrijfsrestaurant.

De huurprijs is € 130,00 per m² per jaar exclusief servicekosten en eventuele cateringbijdrage, beide te verhogen met 21% BTW. Er is een mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage te huren. Het bedrag van de servicekosten is afhankelijk van het te leveren servicepakket.

Het pand is vrijwel direct beschikbaar.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.