funda NWWI nvm logo NRVT

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Wassenaarseweg 75, Katwijk

Wassenaarseweg 75, Katwijk

VOOR NADERE INFORMATIE KUNT U ONDERSTAANDE WEBSITE RAADPLEGEN:
www.vliegkamp-valkenburg.nl

Unieke (verhuur)objecten op de schitterende en historische locatie Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk.

Rijnbeek Makelaardij verhuurt in opdracht van een Rijksvastgoedbedrijf op het voormalige Marine Vliegkamp Valkenburg (ZH) verschillende gebouwen zoals bedrijfsruimten, kantoren en werkplaatsen. De ruimtes hebben een oppervlakte variërend van 60 m² tot en met 2850 m². Het Rijksvastgoedbedrijf is voornemens de komende 10 jaar te blijven verhuren.

De kantoorruimten worden momenteel ge-upgrade. De bedrijfsruimten zijn onder andere voorzien van krachtstroom, verlichting, verwarming, toiletten en perslucht (deels). De kantoorruimten werden gebruikt voor administratieve doeleinden en zijn onder andere voorzien van verwarming, toiletten, pantry’s, bekabeling etc.

De ruimtes hebben interessante huurprijs stellingen. Naast de huur worden er maandelijks servicekosten en voorschot energiekosten in rekening gebracht. De huurbetaling is per maand met een borg van 1 kwartaal. Over de huur, servicekosten en voorschot energiekosten wordt BTW geheven.

Het terrein is met hekken omheind en wordt ten behoeve van de huurders 24 uur per dag bewaakt. De toegang tot het terrein is beveiligd met slagbomen en voor huurders 24 uur per dag en 7 dagen in de week te betreden via een pas-systeem. Bezoekers zullen moeten worden aangemeld bij de entree.

In de volgende gebouwen zijn ruimtes te huur:
- 356 en 332 t.b.v. High Tech, Creatieve Sector;
- 356 en 377A t.b.v. Zakelijke Dienstverlening en Leisure;
- 381 t.b.v. Garagebedrijf met specifiek karakter (geen standaard autohandelaar).

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.