funda NWWI nvm logo NRVT

Woningaanbod

CHARLOTTE VAN PALLANDTLAAN 27, HEEMSTEDE

CHARLOTTE VAN PALLANDTLAAN 27, HEEMSTEDE

€ 449.000 k.k.

In de gewilde kindvriendelijke omgeving "Merlenhoeven" aan de rand van het Groenendaalse bos met kinderspeeltuin, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam en Den Haag / Rotterdam ligt deze heerlijke, lichte, geschakelde, twee onder 'n kapwoning, c.q. 1,5 eengezinswoning met garage, ruime voortuin en achtertuin. De woning heeft uitzicht over het groene Vrouwenpad en de ringvaart. Ligt op 10 min. fietsafstand van het centrum van Heemstede en op 20 min. van Haarlem met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

GRAAFSCHAPPLANTSOEN 2 DEN HAAG

GRAAFSCHAPPLANTSOEN 2 DEN HAAG

€ 725.000,--

In 2006 gebouwde vrijstaande villa met garage, aan drie zijden tuin met riante woonkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

A detached villa with garage ( build in 2006 ), garden on three sides, spacious living room, luxury kitchen, 4 bedrooms and 2 bathrooms.

JOHANNESHOEVELAAN 19, WASSENAAR ( VERKOCHT )

JOHANNESHOEVELAAN 19, WASSENAAR ( VERKOCHT )

€ 474.500 k.k.

Wonen tussen water en groen. In het fraaie Weteringpark IV rustig gelegen luxueuze tussenwoning met aan de voorzijde een tuin en mooie achtertuin op het westen gelegen grenzend aan het water.

MANDARIJNSTRAAT 19, DEN HAAG

MANDARIJNSTRAAT 19, DEN HAAG

€ 395.000 k.k.

Ruim en goed onderhouden 4 kamer dubbele parterre woning met riante achtertuin en een ruime voortuin met opstelplaats voor fietsen in de zeer geliefde Vruchtenbuurt. De gezellige Vlierboomstraat ligt om de hoek en het winkelcentrum het Savornin Lohmanplein op loopafstand. Ook de Randstadrail ligt op loopafstand. Het strand en Kijkduin zijn op 5 minuten fietsafstand gelegen.

NASSAU ODIJCKSTRAAT 8 DEN HAAG

NASSAU ODIJCKSTRAAT 8 DEN HAAG

€ 1.075.000,-- K.K.

Goed onderhouden 7 kamer herenhuis met achtertuin, ensuite separatie, woonkeuken, 2 badkamers en 5 slaapkamers.

Well maintained 7 room family mansion with garden, leaded glass separation in living / dining room, 2 bathrooms and 5 bedrooms.

Sportlaan 355, Den Haag

Sportlaan 355, Den Haag

€ 675.000 k.k.

Dit zeer ruime halfvrijstaande herenhuis met eigen oprit, grote garage, voor- en achtertuin is gelegen aan het laatste deel van de Sportlaan. Het is gelegen nabij het strand en de duinen, het winkelcentrum Savornin Lohman, tegennover Sportvereniging Quick en openbaar vervoer.

Van Lennepweg 38, Den Haag

Van Lennepweg 38, Den Haag

€ 1.695.000 k.k.

Deze sprookjesachtige, charmante halfvrijstaande monumentale villa gebouwd in 1907 staat geregistreerd als rijksmonument met architectuurhistorische waarde waarin allerlei originele details zijn terug te vinden.