funda NWWI nvm logo NRVT

Te huur

Groningsestraat 167, Den Haag

Groningsestraat 167, Den Haag

€ 2.750 /mnd

Zeer bijzonder en prachtig gelegen luxueus 4/5 kamer penthouse met 4 terrassen rondom. Dit penthouse is gelegen op de 9e verdieping en daardoor heeft men een prachtig uitzicht op zowel de zee en duinen als op de stad.

Haven 8, Wassenaar

Haven 8, Wassenaar

€ 2.350 /mnd

Dit gemeentelijk monumentaal woonhuis is gebouwd in 1907. Het is een uniek en knus huis op een zeer centrale locatie met een zeer groene binnentuin, vrij gelegen dakterras, uitgebreide wellness ruimte, garage voor 2 auto’s en parkeerplaats op eigen terrein. 

Hooikade 58C, Den Haag (VERHUURD)

Hooikade 58C, Den Haag (VERHUURD)

€ 675 /mnd

Deze leuke studio bevindt zich in een dubbel herenhuis in één van de kapverdiepingen gelegen op de hoek Hooikade / Mauritskade in de wijk genaamd De Archipelbuurt. Zowel op de Hooikade als op de Denneweg (om de hoek) zijn kleine restaurantjes en winkels te vinden.

Van Lennepweg 63, Den Haag

Van Lennepweg 63, Den Haag

€ 6.950 /mnd

In 1908 is deze zeer riante halfvrijstaande, statige stadsvilla gebouwd tezamen met de identieke villa op nummer 61. Samen maken ze deel uit van een Rijksbeschermd stadsgezicht. Deze bijzondere villa is gelegen in een van de mooiste straten van Den Haag. Zo rustig, maar toch centraal, midden in de stad!