funda NWWI nvm logo NRVT

Attentie

Google Geocoding API error: You are over your quota.

Antonie Duyckstraat 81, Den Haag

Antonie Duyckstraat 81, Den Haag

€ 1.400 /mnd

Centraal in het Statenkwartier, in een zijstraat van de Frederik Hendriklaan, gelegen fraai, ruim, 3 kamer (eerste etage) appartement met charmante authentieke details, balkon en eigen berging in de onderbouw. Kernelementen: ruimte, licht, goede staat van onderhoud, op een ideale locatie.

Zeer centraal in het Statenkwartier gelegen, met alle voordelen van de winkels om de hoek, het vele openbaar vervoer op loopafstand en de doorgaande wegen die eenvoudig aan te rijden zijn. Het strand, de haven, de boulevard en het centrum bevinden zich op fietsafstand. Een heerlijke omgeving om te wonen.

Indeling:
Gesloten entree met bellentableau, intercom en brievenbussen. Fraaie hal met authentieke tegellambrisering en granito vloer. Aangename, lui lopende trap naar de eerste verdieping, waar de entree van het appartement zich bevindt. De L-vormige hal geeft al meteen een beeld van de riante opzet van het appartement. Hier is voldoende ruimte voor een garderobe, een apart toilet en alle ruimten zijn vanuit de hal te bereiken. De woon-/eetkamer is traditioneel ensuite over de gehele lengte van het appartement. De voorkamer heeft een schouw en de vaste kasten van de ensuite separatie zitten beide aan de voorkamerkant van de glas-in-lood schuifdeuren. De achterkamer heeft openslaande deuren naar het balkon. Op dit beschutte balkon is het heerlijk om de dag te beginnen met een kopje koffie of thee in de zon. De keuken is aan de voorkant van het appartement. Het keukenblok is voorzien van onder- en bovenkasten en diverse inbouw apparatuur. De keuken is dusdanig ruim, dat er aan de andere kant een ontbijt-/eethoek is gecreëerd, met aanvullende bergkasten. In een aparte kast is de CV-combiketel geplaatst. De slaapkamer is aan de achterkant en heeft een vaste kast. De badkamer, met ruime douche, wastafel en handdoekenradiator ligt tussen de entree en de slaapkamer in. In de onderbouw ligt tenslotte nog een eigen, afgesloten berging.

Gemeubileerd appartement.

Huurprijs: € 1.400,00 per maand, excl. gas, water en licht.

This apartment is situated in a nice apartmentbuilding of the Antonie Duyckstraat, just around the corner of the famous "Fred", nearby international organisations and public transport.

Lay-out:
Entrance building, stairs to first floor, entrance apartment, hall, kitchen with all appliances and a breakfast corner, separate shower, toilet, large living-/diningroom with sliding doors, a sunny balcony and a comfortable bedroom. There is a storage in the basement.

Fully furnished.

Price: € 1.400,00 per month, excl. gas, water and electricity. 

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.