funda NWWI nvm logo NRVT

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Hooikade 58C, Den Haag (VERHUURD)

Hooikade 58C, Den Haag (VERHUURD)

€ 675 /mnd

Deze leuke studio bevindt zich in een dubbel herenhuis in één van de kapverdiepingen gelegen op de hoek Hooikade / Mauritskade in de wijk genaamd De Archipelbuurt. Zowel op de Hooikade als op de Denneweg (om de hoek) zijn kleine restaurantjes en winkels te vinden. Goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, hetgeen in de directe omgeving te vinden is.

Men betreedt het pand via een portiek op de Hooikade en loopt via een vaste trap naar de 2e etage. In de hal aan de rechterkant is de entree van het appartement en aan de linkerkant is de deur naar de privé badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Het appartement bestaat uit 1 ruime woon-/ slaapkamer met een open keuken deels afgescheiden door een bar. Voldoende licht door de vele veluxramen. De keuken is zonder apparatuur. Wel is er een gasfornuis, afzuigkap en een koelkast met een kleine vriezer. In de woonkamer en keuken ligt laminaat.

Op de hal bevindt zich ook nog een bergkast.

Oplevering per direct en de huurprijs is € 675,00 per maand, exclusief € 110,00 gas, water en licht.

A nice one room apartment in the loft of a mansion on the corner of the Hooikade / Mauritskade in the neighbourhood named The Archipel. On the Hooikade as well as on the Denneweg (around the corner) are some small restaurants and shops. It has a good attainableness by car and the public transport is in walking distance.

The entrance of the building is on the Hooikade. The apartment is on the second floor. In the hallway on the left side is the entrance of the apartment and on the right side the entrance of the bathroom, which has a shower, sink and a toilet.

The apartment exists of one room (living / bedroom) with an open kitchen. There is enough light because of the many windows. The kitchen has only a cooker and a fridge with a small freezer inside, no other appliances. In the living room and kitchen there's laminate floor.

In the hallway there's also a closet, with can be closed with a lock.

The apartment is available immedeately and the rental price is € 675,00 excl. € 110,00 gas, water and electricity.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.