Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Stadhouderslaan 34, Den Haag (VERKOCHT)

Stadhouderslaan 34, Den Haag (VERKOCHT)

€ 899.000 k.k.

Charmant herenhuis voorzien van achtertuin en 3 balkons (zuid-westen), 6 slaapkamers, 2 badkamers en kelder.

Dubbele bewoning is mogelijk. Momenteel is het pand verdeeld in een parterre die in gebruik is als fysiotherapie, maar wanneer de apparaten eruit zijn, is het weer een woon- en eetkamer met en suite separatie. In de achterzijkamer kan de keuken weer terug gebracht worden. En dan is er een 3 laags bovenhuis met eigen, afgesloten binnen entree. Tevens kan het weer fungeren als 1 groot familiehuis. Het heeft ook al 2 huisnummers.

Het huis is voorzien van diverse originele details, o.a. glas in lood, en suite schuifdeuren, paneeldeuren, mooie ornamenten plafonds, etc.

In de directe omgeving van de gewilde wijk Statenkwartier met haar gezellige winkelcentrum "De Fred", maar ook openbaar vervoer en andere faciliteiten. Met vrij uitzicht aan de voorzijde over groen en aan de achterzijde over de diverse achtertuinen.

Indeling:
Entree met voorheen het tochtportaal, meterkast (gescheiden parterre en bovenhuis). Afgesloten deur met trappenhuis naar het bovenhuis. Lange hal met een pantry voorzien van koelkast en vaatwasser. Toilet, deur naar de kelder en de wachtruimte, wat voorheen de keuken is geweest. Mooie, ruime met hoge plafonds en schouwen voorkamer, en suite separatie en achterkamer. Serre afgesloten door middel van glazen schuifdeuren aan de achterzijde en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (ZW) met vrijstaande houten schuur.

Trap naar de 1e etage: overloop. Ruime woonkamer over de gehele breedte van de woning, schouw en schuifdeuren naar de achterkamer. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon, waarvan een trap ook naar de achtertuin gaat. Toilet met fonteintje.

Trap naar de 2e etage: overloop, toilet met fonteintje, bergkast met opstelplaats voor de wasmachine en droger. 3 slaapkamers, waarvan 1 aan de achterzijde met balkon en de voorkamer ook weer over de gehele breedte is met schouw. Moderne badkamer voorzien van ligbad, separate douche, dubbele wastafel en radiator.

Trap naar de 3e etage: de kapverdieping. Overloop. Ruime, charmante zolderkamer voorzien van balkon aan de achterzijde. Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en radiator. Vaste kast. Twee bergruimtes, waarvan er 1 met een 120L boiler en de ander staat de cv ketel van het bovenhuis (Remeha Avanta combiketel, 2013).

Kelder: Steile trap naar de kelderruimte. Opslagruimte. Hier hangt een tweede cv ketel, welke alleen voor de parterre is (Remeha Avanta combiketel, 2012).

Extra informatie:
* Eigen grond.
* Bouwjaar ca. 1900.
* Totale woonoppervlakte is 297m² + ca. 12m² kelderruimte.
* Zowel de achtertuin, als alle balkons zijn op het Zuidwesten gelegen.
* Momenteel dubbele bewoning, maar kan makkelijk terug gebracht worden naar 1 familiehuis.
* Grotendeels voorzien van dubbel glas, dan wel voorzetramen.
* De lood- /asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing.
* NVM model koopakte van toepassing.
* Rijksbeschermd stadsgezicht.
* Aanvaarding is in overleg.

Vraagprijs: € 899.000 k.k.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.