funda NWWI nvm logo NRVT

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Verdistraat 36, Den Haag (VERKOCHT)

Verdistraat 36, Den Haag (VERKOCHT)

€ 289.500 k.k.

In de Componistenbuurt (Bohemen / Meer en Bos) gelegen royaal 3/4 kamer parterre appartement (80m²) met zolderverdieping (18m²) met voor- en achtertuin (ZO), fietsenbox en achterom. De Verdistraat is een rustige straat, gunstig gelegen nabij het winkelgebied Savornin Lohmanplein en de Vlierboom/Appelstraat. In de directe omgeving van sport- en recreatievoorzieningen, diverse scholen en openbaar vervoer. Op enkele minuten fietsafstand van zee, strand en duinen.

Indeling:
Aan de voorzijde een ruime, groene voortuin. Gesloten portiek met bellen tableau en brievenbussen met trappenhuis naar de etages. Entree van het parterre appartement. L-vormige hal, meterkast. Gedaateerd toilet voorzien van fonteintje. Ruime woonkamer met openhaard en opengebroken voorzijkamer. Vaste kasten tussen woon- en eetkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime achterkamer met deur naar de zonnige achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een fietsenberging met achterom.

Gedateerde keuken met opstelplaats voor de cv ketel. Ruime achterslaapkamer met deur naar de tuin. Tevens is de badkamer vanuit deze kamer bereikbaar. De gedateerde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Middels het trappenhuis komt men bij de zolderetage. De zolder is in tweeen verdeeld. De achterzijde behoort bij de buren op de 1e etage. De voorzijde hoort bij het parterre appartement en is voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte is ca. 98m².
* Gelegen op erfpachtgrond, canon is € 556,-- per jaar. Herziening per 1 januari 2021.
* Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Alleen de achterslaapkamer is nog voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
* VVE wordt momenteel actief gemaakt. De eerste vergadering staat gepland en de VVE is wel al ingeschreven bij de KvK.
* Per direct beschikbaar.
* Er wordt een NVM koopcontract gemaakt met daarin opgenomen de materialen- en ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule.

Vraagprijs: € 289.500 K.K.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven bedragen, maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van de verkoper. Wij adviseren een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Kaart

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.