funda NWWI nvm logo NRVT

Woelwijk 24, Tytsjerk (Friesland)

Woelwijk 24, Tytsjerk (Friesland)

€ 750.000 k.k.

De woning is in 1962 door architect Beltman ontworpen, traditioneel onder architectuur gebouwd en sindsdien uitstekend onderhouden. Doordat er daarnaast gebruik is gemaakt van uiterst duurzame materialen is de woning nog steeds in een uitstekende conditie. Het woongedeelte is geheel voorzien van HR++ glas, in het slaapgedeelte zijn, heel bewust, de zeer goed onderhouden originele stalen, op de Amsterdamse School geïnspireerde, ramen bewaard gebleven. 

Indeling:
Royale entree met ruime garderobe, garderobekast en toilet. 

Tuingerichte woonkeuken, voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen, met toegang tot de verschillende terrassen en grote bijkeuken.

Ruime, lichte living met uitzicht op en toegang tot de prachtige tuin met zwembad.

De slaapvleugel heeft een centrale, lange en lichte gang, 4 royale slaapkamers, een ruime inloopkast en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De masterbedroom heeft een eigen badkamer.

Souterrain met kantoorruimte, sportruimte, zonnebankruimte en goed geventileerde wijnkelder.

De huidige garage van 80 m2 is zeer goed geïsoleerd en verwarmd en leent zich derhalve uitstekend om dienst te doen als praktijk of kantoorruimte. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich meer dan genoeg ruimte voor een eventuele tweede oprit met garage.

Het dak van de woning, dat, net als alle vloeren, voor een groot gedeelte van beton is gemaakt, is in het jaar 2000 geheel opnieuw geïsoleerd en verkeerd in een uitstekende conditie. 

Wanneer u deze woning aan uw wensen wilt aanpassen, hoeft u zich slechts te beperken tot optische veranderingen. Grote verbouwingen zijn niet nodig, daar de gehele woning in een perfecte staat van onderhoud verkeert. 

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Bouwwijze: traditioneel.
Woonoppervlakte: 250 m2.
Perceeloppervlakte 2340 m2.
Voorzien van camerabeveiligingssysteem waarmee de woning op afstand te bekijken is.

Contactgegevens

Indien u interesse heeft, vult u dan het aanvraagformulier in of bel met ons kantoor: 070-3637700.