funda NWWI nvm logo NRVT

Te koop

Carel Reinierszkade 11, Den Haag

Carel Reinierszkade 11, Den Haag

€ 699.000 k.k.

Een geweldige plek om te wonen: direct gelegen aan de groene buffer tussen Den Haag en Wassenaar en toch maar 5 minuten fietsen van het centrum van Den Haag. De winkelstraat de Theresiastraat met haar gezellige restaurantjes en terrasjes om de hoek en niet te vergeten Paleis Huis ten Bosch als overburen. 

Groningsestraat 167, Den Haag

Groningsestraat 167, Den Haag

€ 950.000 k.k.

Zeer bijzonder en prachtig gelegen luxueus 4/5 kamer penthouse met 4 terrassen rondom. Dit penthouse is gelegen op de 9e verdieping en daardoor heeft men een prachtig uitzicht op zowel de zee en duinen als op de stad. Eigen dubbele garage met privé ingang.

Stadhouderslaan 34, Den Haag

Stadhouderslaan 34, Den Haag

€ 899.000 k.k.

Charmant herenhuis voorzien van achtertuin en 3 balkons (zuid-westen), 6 slaapkamers, 2 badkamers en kelder. Het huis is voorzien van diverse originele details, o.a. glas in lood, en suite schuifdeuren, paneeldeuren en mooie ornamenten plafonds.

Van Lennepweg 63, Den Haag

Van Lennepweg 63, Den Haag

€ 2.400.000 k.k.

In 1908 is deze zeer riante halfvrijstaande, statige stadsvilla gebouwd tezamen met de identieke villa op nummer 61. Samen maken ze deel uit van een Rijksbeschermd stadsgezicht. Deze bijzondere villa is gelegen in een van de mooiste straten van Den Haag. Zo rustig, maar toch centraal, midden in de stad!

Verdistraat 36, Den Haag (VERKOCHT)

Verdistraat 36, Den Haag (VERKOCHT)

€ 289.500 k.k.

In de Componistenbuurt (Bohemen / Meer en Bos) gelegen royaal 3/4 kamer parterre appartement (80m²) met zolderverdieping (18m²) met voor- en achtertuin (ZO), fietsenbox en achterom. In de directe omgeving van sport- en recreatievoorzieningen, diverse scholen en openbaar vervoer. Op enkele minuten fietsafstand van zee en strand.

Woelwijk 24, Tytsjerk (Friesland)

Woelwijk 24, Tytsjerk (Friesland)

€ 750.000 k.k.

Op unieke, rustige woonstand gelegen vrijstaande bungalow met zwembad en fraaie, royale tuin rondom grenzend aan water (met eigen steiger) en met prachtig uitzicht op de naastgelegen golfclub. De tuin heeft diverse, prachtige natuurstenen terrassen en een heerlijk zwembad.